• darkblurbg

Inzet onsite specialisten vanuit off/near-shore kennispools

Wij geloven in het voor langere periode onsite inzetten van gespecialiseerde internationale krachten. Daarmee onderscheiden we ons van onze collega’s in de markt, die veelal werken met off-shore en near-shore werkmodellen. Voor bepaalde werkvormen is dit passend, echter is het vaak vanuit klantperspectief een gedwongen keuze omdat ofwel kosten ofwel beschikbaarheid van gekwalificeerd personeel het nodig maakt teams geheel of gedeeltelijk off/near-shore in te zetten. Daar waar bij agile werkmethodes met directe business betrokkenheid fysieke nabijheid eigenlijk vereist is.
Fin Tech Staffing biedt de mogelijkheid om met off/near-shore ervaren medewerkers onsite te werken. Zo lang als onze klanten dit wensen. Een unieke marktpropositie. 

We maken onderdeel uit van een wereldwijd recruitment netwerk. Wij stellen u in staat om ook onderdeel te kunnen uitmaken van dit netwerk.
Ter vergroting van de wederzijdse efficiency in uw personeelsbehoefte kunnen we, op uw verzoek, onze organisatie en database zo veel als mogelijk integreren met uw systemen. In niet meer dan 2 dagen kunnen wij een kandidaat met een 95% passend profiel aanbieden.

Aanloopperiode

Onze werkwijze brengt met zich mee dat de aanloopperiode van onze medewerkers wat langer is, wat we ondervangen door reeds na akkoord de medewerker in contact te brengen met onze klantorganisaties en de inwerkperiodes alvast te starten. De kwaliteit en uitgebreide ervaring van onze medewerkers maakt deze wachtperiode absoluut goed.